Svenska Irländsk Setterklubben strävar efter att vår webbplats ska vara så tillgänglig som möjligt för alla som besöker oss med dom vanligaste webbläsarna på datorer, surfplattor och i smarta mobiltelefoner. Om du upplever att det är något som inte fungerar som det ska, hör gärna av dig.

Webbläsare

Webbplatsens gränssnitt är utvecklat för att fungera med följande webbläsare:

  • Internet Explorer 8, 9, 10 och senare, för PC.
  • Chrome 23 och senare, för PC och Mac.
  • Safari 6 och senare, för Mac.
  • Firefox 15 och senare för PC.

Andra märken och tidigare versioner av ovan nämnda webbläsare kan fungera, men är inget som eftersträvas. Internet Explorer 8 kräver javascript aktiverat för att fungera. Internet Explorer 7 och äldre är inte supportad.

HTML och CSS

Max webbplats är baserad på HTML5 och CSS3 och vi strävar efter 100% W3C validerad kod så långt som det är möjligt.

Upplösning

Max webbplats har en responsiv design som är flexibel i bredd och anpassar sig för att fungera optimalt på olika typer av enheter som smarta telefoner, surfplattor och datorer. Minsta upplösning är 320px. Gränssnittet innehåller också högupplöst grafik optimerad för skärmar med högre pixeltäthet.

Plugins

Dokument - Adobe Reader™

En del information på vår webbplats presenteras i pdf-dokument. För att kunna ta del av dessa behöver du ha Adobe Reader™ (gratis) installerad.

Filmer på Svenska Irländsk Setterklubben

Vi använder oss av YouTube™ för att visa filmer om hundar, jaktprov, utställningar etc. på sisk-setter.ses webbplats. Du behöver antingen Adobe Flash™ eller en fullt kompatibel HTML5 webbläsare för att kunna ta del av dessa.

­