Nyheter

SISK gratulerar Britt-Marie Dornell till utnämningen som ordförande i Kennelklubben.
Det är en organisation hon känner väl till då hon varit engagerad inom Kennelklubbens olika organ under nästan 20 år bl.a. som ordförande i Jakthundskommittén.

Det var inte självklart att det skulle bli Britt-Marie på den här posten. Under våren och sommaren har det varit en väldigt turbulent period inom Kennelklubbens organisation och personer som var på valberedningens lista så sent som ett par veckor innan KF försvann en efter en.

Att få fram en nyanserad lista på valbara personer är ett jobb som pågår under lång tid då många intressen och kunskaper ska beaktas. Vi har många specialklubbar och länsklubbar som många gånger har motsatta intressen men valberedningen fick fram valbara personer som kommer ge arbetsro åt organisation. 

Stort grattis Britt-Marie och lycka till på ditt nya uppdrag!

 

En annan person inom SISK som gjort ett jättejobb i att organisera, synkronisera, boka möten skriva mötes anteckningar osv osv är Henrik Pettersson. Henrik sitter I SISK's styrelse sedan många år och är sammankallande i vårt avelsråd.
Som ordförande och vän ser jag hur mycket tid han lägger på detta och hur viktig hans insats har varit i den här resan.

Så från hela mitt hjärta -
Ett stort stort tack Henrik för din insats!
För det finns inte ord för ditt engagemang. 


 

Vidare vill jag informera att SISK har en ny hemsida och ett instagram-konto.

Hemsidan behövde en uppdatering för att programvaran ska fortsätter att vara säker och stabil för er användare. I och med det passade vi på att även uppdatera utformningen efter de senaste och mest aktuella kraven. Vi hoppas ni nu hittar lite enklare på nya sidan där vi integrerade fler undermenyer för att underlätta sökandet på sidan. Alla artiklar från 10-11 år tillbaka finns fortfarande kvar på sidan.

Samtidigt vill vi tacka alla medlemmar och lokalklubbar som delar med sig information och bilder för att hålla rasklubbens sida levande.